pedagogjobb.se

Logga

Irisgruppen söker anbudsassistenter till Stockholm

Företag Irisgruppen
Ort
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Irisgruppen söker anbudsassistenter till Stockholm

I över 100 år har Irisgruppen arbetat med individens utveckling. Genom att skapa de bästa förutsättningarna för människor att nå sin fulla potential bidrar vi till ett bättre och ett mer inkluderande samhälle, med minskad arbetslöshet och utanförskap. Inom Irisgruppen finns bolagen Iris och Medlearn, som med sina olika affärsområden har ett brett utbud inom funktionsstödjande tjänster, matchning, vuxenutbildning på grund och gymnasienivå, yrkesutbildning på gymnasial nivå och yrkeshögskola. Irisgruppen samarbetar över bolagsgränserna för att utbyta erfarenheter och dela kunskap. Vi möter den ständigt föränderliga arbetsmarknaden genom att erbjuda kvalitativ utbildning och tjänster som ger långsiktigt hållbara lösningar. Irisgruppen har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Läs mer på iris.se, medlearn.se och irisgruppen.se.

Vill du arbeta med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan? 
Yrkeshögskolan (YH) är korta och effektiva utbildningar inriktade på yrkesroller där det finns ett stort anställningsbehov. I takt med att samhället och arbetsmarknaden förändras allt snabbare växer behovet av utbildningar som snabbt kan möta framtidens kompetenser. Vill du arbeta med att skriva utredande, argumenterande texter och producera anbud till våra utbildningar? Vi söker skickliga skribenter som vill arbeta ca 20 timmar/veckan med producering av anbud för våra framtida YH-utbildningar.
  
Dina arbetsuppgifter
Skriva texter som analyserar arbetsmarknaden kopplat till både större trender och specifika yrkesroller.
Beskriva arbetsmarknadens behov av specifika yrkesroller med hjälp av data från bland annat branschorganisationer och företag
Redogöra för trender och strukturer på arbetsmarknaden som påverkar efterfrågan av yrkesrollen på både nationell och regional nivå.
Viss omvärldsbevakning och research inom både arbetsmarknad och utbildning genom rapporter och branschorganisationer m.m.
Viss kontakt med arbetsgivare/näringsliv via möten/workshops eller telefon

Ett anbud tas fram i samarbete med arbetsgivare som har ett anställningsbehov av den specifika yrkesrollen. Texterna handlar om att i en argumenterande text beskriva behovet av den specifika yrkesrollen både regionalt och nationellt. Utöver det finns en del generella delar där vi beskriver b.la genomförandet av utbildningen. 
  
Du rapporterar till ansvarig anbudskoordinator för YH men ingår i ett större team som arbetar med anbudsprocessen.
  
Din profil
Vi söker dig som har en yrkeshögskole, högskole-eller universitetsutbildning. Vi vill att du har erfarenhet från att ha arbetat med texter (kan vara genom studier) och/ eller enklare analyser.

Du är en skicklig skribent som gillar att både läsa rapporter och skriva texter. Du kan sammanfatta stora mängder information på ett enkelt vis. Du har en administrativ ådra som gör att det faller sig naturligt att ha ordning och reda bland dokument och kontakter. Du kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Du har ett intresse för samhället i stort och arbetsmarknaden specifikt. Du är målinriktad och trivs med att jobba mot deadlines. Du arbetar gärna både ensam samt i grupp och har god samarbets- samt kommunikationsförmåga. Du är engagerad i det du gör och tar ansvar. 
 
Ytterligare information
Annonsen omfattas av två tjänster. Tjänsterna är timavlönade behovsanställningar. Anställningen är tidsbegränsad till och med juni 2021. Du förväntas kunna jobba cirka 20 timmar i veckan. Arbetet kan ske på distans/hemifrån. Tillträde sker januari/februari 2021.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-01-22.
 
För frågor kring tjänsten, kontakta affärsområdeschef Martina Berg på martina.berg@irisgruppen.se eller 070–6104499.

För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Irisgruppen söker anbudsassistenter till Stockholm

Irisgruppen