pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Irisgruppen söker affärskoordinator - Hela Sverige

Företag Irisgruppen
Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Irisgruppen söker affärskoordinator - Hela Sverige

I över 100 år har Irisgruppen arbetat med individens utveckling. Genom att skapa de bästa förutsättningarna för människor att nå sin fulla potential bidrar vi till ett bättre och ett mer inkluderande samhälle, med minskad arbetslöshet och utanförskap. Inom Irisgruppen finns bolagen Iris och Medlearn, som med sina olika affärsområden har ett brett utbud inom funktionsstödjande tjänster, matchning, vuxenutbildning på grund och gymnasienivå, yrkesutbildning på gymnasial nivå och yrkeshögskola. Irisgruppen samarbetar över bolagsgränserna för att utbyta erfarenheter och dela kunskap. Vi möter den ständigt föränderliga arbetsmarknaden genom att erbjuda kvalitativ utbildning och tjänster som ger långsiktigt hållbara lösningar. Irisgruppen har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Läs mer på iris.se, medlearn.se och irisgruppen.se.

Drivs du av att arbeta i en koordinerande roll med anbudsarbete och avtalshantering? Kan du växla mellan helhetsperspektiv och de små detaljerna? Då kan detta vara tjänsten för dig!
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som affärskoordinator har du nära kontakt med olika delar av verksamheten inom Irisgruppen. Du jobbar i team, men driver självständigt olika arbetsuppgifter såsom:

  • Anbudsarbete, framförallt inom LOU, LOV och auktorisationer

  • Avtalshantering

  • Kontakter med avtalskunder

  • Analyser, dokumentation och rapporter

Din profil
Vi söker dig med god erfarenhet av projektledning inom anbudsarbete. Du trivs med att ta itu med ett spännande förfrågningsunderlag såväl som att anpassa offerter utifrån kundbehov.
Kommunikation- och informationshantering är viktiga kompetenser i rollen och du måste ha god förmåga att formulera dig i skrift och anpassa texter efter olika målgrupper och situationer. Du besitter hög digital kompetens och har erfarenhet av datadrivet arbetssätt.
Du bör ha någon form av arbetslivserfarenhet från arbetsmarknadstjänster och/eller vuxenutbildning.
 
Personliga egenskaper som är betydelsefulla i rollen som affärskoordinator är förmåga att skapa struktur samt en hög grad av ansvarstagande. För att lyckas i den här rollen behövs ett flexibelt förhållningssätt och du behöver kunna hantera perioder med högt tempo. Du behöver ha förmåga att ha ett helhetsperspektiv utifrån våra affärsprocesser samtidigt som du kan analysera och gå in på detaljnivå inom vissa områden.
 
Du kommer ha en teamledarroll i anbudsgruppen, du rapporterar till affärschefen och arbetar tillsammans med affärsgrupp, stödfunktioner och operativ verksamhet, så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Är du prestigelös och sprider positiv energi så kommer du passa mycket bra i vårt mycket kompetenta och härliga team. 
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en koncern med starka värderingar och arbetsplats med många olika typer av verksamheter. Som anställd inom Irisgruppen erbjuds du kompetensutveckling internt och externt. Hos oss får du kollektivavtalade förmåner, försäkringar och friskvårdsbidrag.
 
Irisgruppen eftersträvar de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi talar tillsammans 50 olika språk och har stor variation inom kultur, religion och funktionsuppsättning.

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar tre månaders provanställning. För frågor kring tjänsten, kontakta affärschef Anne Lindgren på 0155-40 10 21 eller anne.lindgren@irisgruppen.se

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 augusti. Varmt välkommen med din ansökan

 

Dela detta jobb

Logga
Irisgruppen söker affärskoordinator - Hela Sverige

Irisgruppen