pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Iris söker studie- och yrkesvägledare till Gävle vid behov!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Iris söker studie- och yrkesvägledare till Gävle vid behov!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.


Vill du medverka till att våra deltagare klargör sina förutsättningar inför framtida arbetsliv? Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Då har du hittat rätt!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Vad är mina arbetsuppgifter? 
Vi söker en studie- och yrkesvägledare till vårt uppdrag Introduktion till arbete. Våra deltagare har generellt varit ifrån arbetsmarknaden en längre tid och behöver få vägledningsinformation om arbetsmarknad och studier för att få information om vilka olika vägar och möjligheter det finns att komma ut i arbete. Med utgångspunkt från deltagarens yrkeslinje, intresse, erfarenheter och framtidsmål får deltagaren en realistisk bild av arbetsmarknaden och till grund för deltagaren att identifiera yrke och arbetsprövningsplats. Målet med tjänsten är bland annat att stötta deltagaren i att hitta ett eller flera lämpliga yrken att söka eller utbilda sig till utifrån individuella förmågor och förutsättningar.
 
Vem är du?  
Du som söker är examinerad studie- och yrkesvägledare. Meriterande är erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning och psykisk ohälsa. Som person är du lyhörd, självgående, initiativrik och flexibel. Du har förmåga att motivera andra människor och arbetar effektivt och målinriktat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en timanställning vid behöv. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.
Urval sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2023-02-26.

För frågor kring tjänsten kontakta Distriktschef Susanna Flamborg på Susanna.Flamborg@irisgruppen.se
För frågor kring processen, mejla HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Iris söker studie- och yrkesvägledare till Gävle vid behov!

Iris Sverige AB