pedagogjobb.se

logga

Iris söker specialpedagog till vuxenutbildning i Örebro/ Karlstad

Företag Iris
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-21

Ansök nu

Iris söker specialpedagog till vuxenutbildning i Örebro/ Karlstad

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Iris söker en specialpedagog till vuxenutbildning!

Ditt uppdrag
Till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en specialpedagog till vårt verksamhetsområde Värmland, Närke, och delar av Västmanland med placeringsort Örebro (alt. Karlstad). Uppdraget är att tillgängliggöra arbetsmarknadsutbildningar och arbetsplatser för personer som på grund av funktionsvariation har behov av särskilda av stödjande och kompenserande insatser. Arbetsuppgifterna inbegriper bland annat: 

- Utföra pedagogiska kartläggningar och analysera lärmiljön 
- Bedöma behov av stöd och anpassning samt utprovning av kompensatoriska hjälpmedel 
- Handledning till Iris egna pedagoger och arbetslag   
- Arbeta som pedagogiskt stöd till enskilda elever 
- Pedagogisk dokumentation och övrig administration kopplad till uppdraget  
- Ett aktivt deltagande i Iris nationella specialistnätverk
- Samarbete med externa parter såsom utbildningsanordnare, Arbetsförmedlingen och övriga kontakter

Din profil  
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med liknande uppdrag samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Vidare bör du ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som kan behövas i dessa situationer. 
 
Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du är bra på att organisera ditt arbete, samordnar resurser och där du samtidigt är lyhörd och flexibel i samarbete med arbetslaget. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt förmåga att motivera andra och driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål. 

I tjänsten ingår att kunna resa mellan de olika utbildningarna inom vår region Värmland, Närke, och delar av Västmanland. Tjänsten är tänkt att tillsättas med Örebro som placeringsort men med rätt person kan även Karlstad vara alternativ. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta platschef på isabella.helldin@iris.se. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker specialpedagog till vuxenutbildning i Örebro/ Karlstad

Iris