pedagogjobb.se

Iris söker specialpedagog till Sundsvall

Företag Iris
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-10

Ansök nu

Iris söker specialpedagog till Sundsvall

Dina arbetsuppgifter  
Brinner du för att stötta människor för att de ska nå sina mål?  Är det viktigt för dig hjälpa till för alla människors rätt till likvärdig utbildning? Då är detta tjänsten för dig! 
 
Vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) växer och nu söker vi ytterligare en specialpedagog till vår verksamhet i Sundsvall. Uppdraget är att tillgängliggöra arbetsmarknadsutbildningar och yrkeshögskoleutbildningar för arbetssökande/studerande som på grund av funktionsnedsättning har särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser.   
  
Arbetsuppgifterna inbegriper bland annat: 
 
- Utföra pedagogiska bedömningar och analysera lärsituationer 
- Bedöma behov av stöd och anpassning samt utprovning av kompensatoriska hjälpmedel 
- Handledning av lärare på respektive utbildning samt handledning av Iris Hadars egna pedagoger  
- Pedagogiskt stöd till enskilda elever 
- Kontakt med handläggare hos uppdragsgivare 
- Pedagogisk dokumentation och övrig administration kopplad till uppdraget 
 
Din profil  
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med slutförd examen. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med liknande uppdrag samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Vidare bör du ha kunskap om hur funktionsnedsättningar påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer. Om du har jobbat med vuxna människor med funktionshinder är det en extra merit. 
 
Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och att hålla uppsatta tidsramar. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt har god samarbetsförmåga. Vidare har du god förmåga att motivera andra och driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 
 
Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänstegrad: Enligt överenskommelse. Start : Enligt överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Rekrytering sker löpande så sänd in din ansökan omgående, senast 29/2.
För frågor kring tjänsten, kontakta susanna.flamborg@iris.se eller telefon 0765-399036. 
För frågor kring processen, maila iris.rekrytering@iris.se
 
Varmt välkommen att skicka din ansökan.
 

Dela detta jobb

Iris söker specialpedagog till Sundsvall

Iris