pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Iris söker SFI-lärare i Malmö med fokus på syn- och hörselnedsättning till vuxenutbildningen!

Ansök nu

Iris söker SFI-lärare i Malmö med fokus på syn- och hörselnedsättning till vuxenutbildningen!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

 

Iris utbildning expanderar och vi vill ha med dig på resan! Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Då har du hittat rätt!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Kan ni berätta mer om utbildningen och verksamheten?
Javisst! Iris Utbildning är en vuxenutbildning för synsvaga och personer med hörselnedsättning på uppdrag av Malmö stad. Vi erbjuder SFI, grundläggande- och gymnasiala kurser. Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar med hög kvalitet, en stor flexibilitet och fullständig individanpassning. 

Vad är mina arbetsuppgifter? 
Du kommer planera, genomföra och följa upp elevernas lärande och progression. Du kommer huvudsakligen att arbeta med SFI för målgruppen personer med syn- eller hörselnedsättning. Denna målgrupp är mycket heterogen med differentierade studie- och yrkesbakgrund. Du kommer att arbeta i ett engagerat och kreativt arbetslag. Humor, värme, samarbetsförmåga och professionalism är nyckelord hos oss.

Vem passar för tjänsten? 
Vi ser gärna att du har någon av behörigheterna nedan:

  • SFI lärare (minst 30 HP)
  • SVA/SVE lärare
  • Erfarenhet från synpedagogik eller teckenspråk
  • Lärare eller under utbildning till lärare inom matematik, programmering, samhälle, svenska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med digitala läromedel.

Ytterligare information 
Annonsen avser en timavlönad behovsanställning med start omgående.

För frågor kring tjänsten, kontakta Rektor Michaela Elezovic, 0765266911.

För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdatum är 2022-06-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker SFI-lärare i Malmö med fokus på syn- och hörselnedsättning till vuxenutbildningen!

Iris Sverige AB