pedagogjobb.se

Iris söker pedagogiskt stöd till Värnamo

Företag Iris
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Iris söker pedagogiskt stöd till Värnamo

Dina arbetsuppgifter 

Iris växer och vi söker därför kollegor som kan arbeta i rollen som pedagogiskt stöd i vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU). Denna tjänst passar perfekt för dig som är pensionär, student eller vill arbeta extra vid sidan av en annan huvudsaklig sysselsättning. Uppdraget är att hjälpa våra deltagare att klara av sin arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsnedsättning särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i sin utbildningssituation. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha mycket kontakt med samordnaren och specialpedagogen på utbildningsorten samt lärare på utbildningen. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget förekommer.    
  
Din profil  
Vi söker dig som är pedagog eller har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, mobiler, appar eller dataprogram som stöd. Du bör även ha kunskap om hur funktionsnedsättningar påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer. 
  
Du har teamkänsla, god kommunikationsförmåga där du förmedlar information tydligt och är en effektiv lyssnare. Att ha god organisationsförmåga, ta kontakt, etablera förtroende och bygga samarbeten kommer lätt för dig. Det är viktigt att du kan anpassa dig till förändrade omständigheter och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt. 

Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information - Behovsanställning
Tjänsten är en timanställning, då vi är i uppstarten av verksamheten, vilket innebär att du blir inkallad vid behov och är timavlönad. 
Urval ske löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 15 februari.

För frågor kring tjänsten, kontakta Inger Carlsson inger.carlsson@iris.se  För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se

Varmt välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

Iris söker pedagogiskt stöd till Värnamo

Iris