pedagogjobb.se

Logga

Iris söker pedagogiskt stöd till Sundsvall

Företag Competens
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Iris söker pedagogiskt stöd till Sundsvall

Iris har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över hundra år. Än idag arbetar Iris för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se


Brinner du för att hjälpa andra människor i deras studier? Då är detta tjänsten för dig! 

Dina arbetsuppgifter 
Inför vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi en kollega för en tjänst som pedagogiskt stöd för sommarvikariat till sommaren 2018. Du kommer att arbeta i vårt verksamhetsområde kring Sundsvall. Uppdraget är att hjälpa våra deltagare att klara av sin utbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsnedsättning särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själv ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha mycket kontakt med samordnaren på utbildningsorten och lärare på utbildningen. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget förekommer.    
  
Din profil  
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som exempelvis att använda mobiler, appar eller dataprogram som stöd. Du bör även ha kunskap om hur funktionsnedsättningar påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer. 
  
Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd och positiv. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, att hålla uppsatta tidsramar och har datavana. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer och konstruktiv i din kommunikation. Vidare tycker du det är roligt och är bra på att motivera andra och har en affärsmässig medvetenhet där måluppfyllelse också är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information 
Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden juli-augusti, anställningsformen är en timanställning men möjlighet till tillsvidareanställning kan eventuellt bli aktuellt framöver.   

För frågor kring tjänsten, kontakta regionchef Susanna Flamborg 026–2805364. För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 juli. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Iris söker pedagogiskt stöd till Sundsvall

Competens