pedagogjobb.se

Iris söker pedagogiskt stöd till Norrköping

Företag Iris
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Iris söker pedagogiskt stöd till Norrköping

Iris har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över hundra år. Än idag arbetar Iris för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se.

Dina arbetsuppgifter 
Brinner du för att hjälpa andra människor i deras studier? Då är detta tjänsten för dig! 
  
Iris växer i Norrköping och nu söker vi ytterligare en kollega till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU). IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen och syftar till att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialpedagog, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. Utbildningarna är förlagda på olika orter inom regionen vilket innebär att du behöver vara positiv till resor i tjänsten. 
  
Din profil  
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Du har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som att använda appar och dator för att exempelvis kompensera läs- och skrivsvårigheter eller få stöd med struktur och planering. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.   
Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga då du förmedlar information tydligt och är lyhörd. Att skapa kontakt, etablera förtroende och motivera andra människor kommer lätt för dig. Du är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en initiativrik och positiv företagskultur där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

För frågor kring tjänsten, kontakta samordnare Elisabeth Mikander på 0708-74 40 45 eller elisabeth.mikander@iris.se. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.  

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Iris söker pedagogiskt stöd till Norrköping

Iris