pedagogjobb.se

logga

Iris söker pedagogiskt stöd i Östergötland

Företag Iris
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Iris söker pedagogiskt stöd i Östergötland

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Brinner du för att hjälpa andra människor i form av pedagogiskt stöd? Vi söker nu en driven medarbetare till vår verksamhet i Östergötland!

Dina arbetsuppgifter 
I vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ett pedagogiskt stöd till vår verksamhet med placeringsort i Norrköping. Resor kan ingå i tjänsten då den utförs på alla orter i Östergötland där Arbetsförmedlingen har arbetsmarknadsutbildningar.

IPSU är en tjänst som upphandlas av Arbetsförmedlingen och syftar till att stötta deltagare att klara sin utbildning, främst arbetsmarknadsutbildning. Deltagarna har på grund av någon funktionsvariation särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i utbildningssituationen. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själva ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med IPSU-samordnaren, specialpedagog, kollegor och utbildningsanordnare. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget ingår i tjänsten. 

Din profil 
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har en pedagogisk utbildning. Du har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. Du bör även ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer.   

Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor. Vidare är det ett krav att du har B-körkort.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Du kommer att få arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Iris eftersträvar de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kring tjänsten kontakta Maria.BjoremanWittwang@iris.se.

Frågor kring uppdraget kontakta Elisabeth.Mikander@iris.se.

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker pedagogiskt stöd i Östergötland

Iris