pedagogjobb.se

logga

Iris söker lärare i matematik till vuxenutbildning i Malmö!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Iris söker lärare i matematik till vuxenutbildning i Malmö!

Iris söker lärare i matematik till vuxenutbildning i Malmö!I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Iris utbildning expanderar och vi vill ha med dig på resan! Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Då har du hittat rätt!
 
Vår verksamhet
Iris Utbildning gör vuxenutbildning för synsvaga och personer med hörselnedsättning på uppdrag av Malmö stad. Vi erbjuder SFI, grundläggande- och gymnasiala kurser. Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar med hög kvalitet, en stor flexibilitet och fullständig individanpassning. 

Dina arbetsuppgifter 
Iris är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Du kommer att undervisa elever med syn- eller hörselnedsättning inom grundläggande- och gymnasiala kurser inom matematik. Rollen som lärare hos oss innebär att du planerar, genomför och följer upp undervisningen samt deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Genom aktiv dialog och coachning av eleverna handleder du utifrån deras individuella studieplaner i små grupper. En utmaning för dig som pedagog är att vi har en helt individualiserad undervisning då våra elever läser i egen takt, efter eget schemat och har individuellt anpassade hjälpmedel. Till din hjälp har du ett lärarlag med bred erfarenhet och stor kompetens av anpassad undervisning.

Din profil 
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med vuxna och har du kunskap om personer som har en syn- och/eller hörselnedsättning ses det som meriterande.

Som person är du prestigelös, nyfiken och öppen. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt visar genuint intresse för elever och deras frågeställningar. Du tycker det är viktigt att skapa och behålla relationer och har god samarbetsförmåga då våra elever har många kontaktytor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 2021-07-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För frågor kring tjänsten, kontakta platschef Christer Ivarsson Österberg: 031-760 35 57 alt. christer.ivarssonosterberg@iris.se  För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdatum är 2021-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Iris söker lärare i matematik till vuxenutbildning i Malmö!

Iris Sverige AB