pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Iris söker en timavlönad provvakt till Södertälje!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Iris söker en timavlönad provvakt till Södertälje!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Utbildning. Vi vill skapa de bästa möjliga förutsättningarna för nästa steg i livet genom att erbjuda moderna och konkurrenskraftiga vuxenutbildningar. Vi söker dig som vill vara med oss på denna spännande resa tillsammans med oss!
 
Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!
 
Vad är mina arbetsuppgifter? 
Vi söker en provvakt som kommer att arbeta i Södertälje. Du behöver vara fysisk tillgänglig ca 2-4 dagar i månaden och vid behov. Vi har oftast ett provtillfälle i veckan vilket innebär totalt 4 provtillfällen i månaden, ibland fler tillfällen om olika ämnen behöver delas upp på separata tider.

Vem passar för tjänsten?
Vi söker dig som är legitimerad lärare och som har erfarenhet av skolorganiserade prov, är noggrann och har goda dator-kunskaper.

Vidare passar du för tjänsten om du vill jobba extra och ha ett flexibelt schema. Viktiga egenskaper är flexibilitet och noggrannhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av rättning och hantering av nationella prov samt arbetat med vuxenutbildning, men det är inget måste. Det viktiga för oss är att du vill vara med och bidra till en god vuxenutbildning med hög kvalité!
 
Ytterligare information  
Annonsen avser en timavlönad visstidsanställning.
Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer kommer hållas löpande. Sista ansökningsdag är 2022-12-14.
 
För frågor kring tjänsten, kontakta distansrektor Caroline Nerén på mejl caroline.neren@iris.se.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en timavlönad provvakt till Södertälje!

Iris Sverige AB