pedagogjobb.se

logga

Iris söker en teckenspråkig utbildare i Göteborg

Företag Iris
Ort
Utgår

2020-08-21

Ansök nu

Iris söker en teckenspråkig utbildare i Göteborg

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

 

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Iris söker en teckenspråkig utbildare i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en utbildare till uppdraget Yrkesintroduktion för teckenspråkiga i Göteborg. Målet med insatsen är att deltagarna ska erhålla anställning eller påbörja en utbildning. I insatsen arbetar vi bland annat med personlig inventering, vägledning till studier eller arbete och vi arbetar såväl med föredrag, seminarium samt med individuella samtal.

Som utbildare kommer du att stödja, vägleda och coacha deltagarna att nå sina mål. Det är individens mål som styr och arbetet utförs i grupp samt i individuella samtal och aktiviteter. Som utbildare inventerar du deltagarnas kompetenser, sätter mål och gör upp aktivitetsplaner. Du behöver även ha administrativ vana då kontinuerlig administration är en viktig del av arbetet.

Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet alt. vill arbeta med handledning/coachning/vägledning av arbetssökanden och har en stor tro på individens förmåga. Vi söker dig som är fullt teckenspråkig och har erfarenhet av arbete med den aktuella målgruppen.

Som person är du öppen och har en naturlig fallenhet för att inspirera och motivera människor. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och jobbar lösningsorienterat för att nå dem. Du är ansvarstagande och trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är relationskapande och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Andra meriterande erfarenheter är att du har:

  • erfarenhet av studie- och yrkesvägledning för vuxna/unga vuxna och/eller
  • erfarenhet av anskaffning av arbetsprövnings- och praktikplatser.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Anställningsstart enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta regionchef Christer Ivarsson Österberg, mail: christer.ivarssonosterberg@iris.se eller tfn: 031-760 35 57. För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se 

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en teckenspråkig utbildare i Göteborg

Iris