pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Iris söker en specialpedagog/speciallärare till vuxenutbildning i Malmö

Företag Iris Sverige AB
Ort
Utgår

2022-08-29

Ansök nu

Iris söker en specialpedagog/speciallärare till vuxenutbildning i Malmö

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Iris söker en specialpedagog/speciallärare till vuxenutbildning i Malmö

Iris utbildning expanderar och vi vill ha med dig på resan! Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Då har du hittat rätt! 

Vår verksamhet
Iris Utbildning gör vuxenutbildning för personer med syn- eller hörselnedsättning på uppdrag av Malmö stad. Vi erbjuder SFI, grundläggande- och gymnasiala kurser. Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar med hög kvalitet, en stor flexibilitet och fullständig individanpassning. Vi är en liten verksamhet med stor erfarenhet och våra lokaler finns på Hjulmansgatan 3B i centrala Malmö. 

Dina arbetsuppgifter 
Vi erbjuder en möjlighet för dig att utveckla och bredda din specialpedagogiska kompetens gällande elever med syn- och hörselnedsättning. Specialpedagogisk kunskap inom dessa områden är meriterande men inte ett krav för tjänsten och vi erbjuder intern utbildning gällande dessa målgrupper.

Du kommer i rollen som specialpedagog erbjuda specialpedagogiskt elev- och verksamhetsstöd inom ramen för vår vuxenutbildning i Malmö. Arbetsuppgifterna inbegriper bland annat:  
- Utföra pedagogiska bedömningar och analysera lärsituationer 
- Bedöma behov av stöd och anpassning samt utprovning av kompensatoriska hjälpmedel 
- Handledning av lärare 
- Pedagogiskt stöd till enskilda elever och dokumentation kring dessa 
- Samverkan och dialog med specialpedagoger och andra funktioner hos Malmö stad

Din profil  
Vi söker dig som är examinerad specialpedagog, alternativt speciallärare med slutförd examen. Vidare behöver du dokumenterad erfarenhet av att arbeta som specialpedagog eller speciallärare inom kommunal vuxenutbildning eller gymnasieskola under minst två års tid.

Du behöver ha kunskap om hur funktionsvariationer påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med liknande uppdrag samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och att hålla uppsatta tidsramar. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt har god samarbetsförmåga. Vidare har du god förmåga att motivera andra och driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Vårt erbjudande  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdatum är 2022-06-01.


För frågor kring tjänsten, kontakta Rektor Michaela Elezovic michaela.elezovic@medlearn.se, 0765 266 911 eller Utbildningsledare Jenny Westman jenny.westman@iris.se, 072- 402 78 11 

  
Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN

Ansök snabbt genom att fylla i din

Dela detta jobb

logga
Iris söker en specialpedagog/speciallärare till vuxenutbildning i Malmö

Iris Sverige AB