pedagogjobb.se

logga

Iris söker en arbetskonsulent till Vilhelmina och Lycksele!

Företag Iris
Ort
Utgår

2020-12-20

Ansök nu

Iris söker en arbetskonsulent till Vilhelmina och Lycksele!

Vi söker en arbetskonsulent till insatsen Introduktion till arbete (INAB) som är en upphandlad tjänst av Arbetsförmedlingen som syftar till att stödja arbetssökande som är i behov av förberedande insatser. Du kommer att arbeta både i Vilhelmina och i Lycksele samt ha ett samordnat ansvar för dessa orter. Som arbetskonsulent får du möjlighet att arbeta med motiverande och stödjande insatser för att hjälpa deltagare utanför arbetsmarknaden att finna resurser och möjligheter i relation till arbete. Tillsammans fokuserar ni på möjligheter och river hinder. Vi kallar det ”Unika lösningar för unika människor”. 

Dina arbetsuppgifter
- Arbete med individer som står långt ifrån arbetsmarknaden 
- Individ- och gruppsamtal; motiverande, stödjande och vägledande 
- Rehabiliterande och arbetsförberedande insatser 
- Dokumentation, utlåtanden och administration 
- Nätverkande – anskaffning av arbetsprövningsplatser 
  
Din profil
- Minst två års högskoleutbildning, alternativt gymnasieutbildning inom någon av följande inriktningar: samhällsvetenskap, beteendevetenskap, pedagogik eller medicin
- Arbetsterapeutisk inriktning samt hälsa-och friskvårds pedagogik 
- Minst ett års erfarenhet av handledning av personer med något av följande: 
kognitiva nedsättningar, psykisk ohälsa och/eller fysiska funktionsnedsättningar
- Erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering
B-Körkort samt tillgång till egen bil

För att du ska trivas i rollen som arbetskonsulent tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som kan engagera och motivera andra människor. Du har lätt för att nätverka och skapa nya kontakter och du trivs med att arbeta i team och i en föränderlig miljö. Du har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter och tycker om att arbeta resultatstyrt och målinriktat. Meriterande är att du är bra på att skapa affärsrelationer och bygga företagskontakter. 
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se 
  
Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid eller heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 2020-12-20.

För frågor kring tjänsten kontakta Platschef Per Lundgren 090-999 52 05. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en arbetskonsulent till Vilhelmina och Lycksele!

Iris