pedagogjobb.se

logga

Iris söker ämneslärare till Linköping!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Iris söker ämneslärare till Linköping!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Om oss 
Iris Utbildning erbjuder grundläggande och gymnasiala vuxenutbildningar och vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar hög kvalitet, flexibilitet och individanpassning. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att agera ämneslärare inom svenska, engelska och/ eller samhällskunskap. Vi söker flera lärare som tillsammans kan bidra till en god undervisning. Placeringsort är Linköping och vi ser gärna att du kan arbeta med kvällsundervisning. Du kommer även att bedriva undervisning på distans. Tjänsten omfattas vidare av alla de sedvanliga arbetsuppgifterna som rör ämneslärare inom skolvärlden. Du kommer att använda digitala hjälpmedel vid undervisningstillfällena.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad ämneslärare och som brinner för vuxnas lärande. Som person samverkar du med andra för att främja och utveckla idéer. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt visar genuint intresse för elever och deras frågeställningar. Du ser helheten i arbetet och har god förmåga till att göra prioriteringar och lösa problem. Vi ser gärna att du har erfarenhet och stort intresse av att arbeta med digitala hjälpmedel.

Flerspråkighet liksom vuxenpedagogisk utbildning ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid bred behörighet samt personlig lämplighet.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens. 

Vi värnar en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har en gemensam värdegrund som bland annat innehåller våra koncerngemensamma etiska riktlinjer och vår pedagogiska plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris Utbildning eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information  
Annonsen avser 1-2 visstidsanställningar på deltid. Tjänstgöringsgraden beror på ämneskombinationen och dina preferenser. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-31.

För frågor kring tjänsten, kontakta rektor Jennie Sävenberg på jennie.savenberg@iris.se eller telefon 013-1900348.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Iris söker ämneslärare till Linköping!

Iris Sverige AB