pedagogjobb.se

Instruktörer till KSU Forsmark

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Instruktörer till KSU Forsmark

Vill du bidra till säker och fossilfri kärnkraft?

Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB (KSU) söker nu Instruktörer med drifterfarenhet till UF12 och UF3. Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och stimulerande arbete med fokus på att få våra kunder att växa i sin kompetens.
 
Vilka är vi på KSU? En utav våra viktigaste uppgifter är att utbilda de svenska kärnkraftverkens drift- och underhållspersonal. Vi bidrar till säker och stabil drift av kärnkraft och tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens utbildning. Utbildningsenheten i Forsmark producerar och genomför såväl teoretisk som praktisk utbildning. Utbildningarna riktar sig främst till driftpersonal på NP1,NP2 och NP3. Våra utbildningar genomförs dels i våra fullskaliga simulatorer men också i moderna, flexibla lärmiljöer då vi har en passion och en nyfikenhet för ny teknik.

Vi erbjuder dig
KSU ska vara det ledande utbildningsföretaget inom vår bransch. Det innebär bland annat att vi använder digitaliseringens möjligheter för att ge kursdeltagarna de bästa utbildningseffekterna. Vi sätter därför ett stort värde på din nyfikenhet och ditt intresse för att nyttja digitala verktyg i kombination med klassrums- och simulatorundervisning.
 
Vi erbjuder ett spännande och stimulerande instruktörsarbete med fokus på kompetensöverföring, lärande och pedagogisk utveckling. Som instruktör hos oss kommer du att utveckla och genomföra teoretiska och praktiska utbildningar samt återkommande träning för driftpersonal. Vi genomför och utvecklar även utbildning mot övriga kategorier inom kärnkraftsbranschen. Som instruktör får du även förmånen att handleda och följa upp våra kursdeltagare i deras vardag. Naturligtvis erbjuder vi dig en instruktörsutbildning där du får grunderna i pedagogik, ledarskap och informations/kommunikationsteknik.
 
Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Den ordinarie arbetstiden är anpassad efter arbetsbussar till och från Forsmark. Det finns även goda möjligheter att nyttja arbetsbussar till och från Gävle och Uppsala med trådlöst nätverk om/när arbetet tillåter.
 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att utveckla och genomföra teoretiska och praktiska utbildningar samt återträning för driftpersonal. Arbetet innebär både interna och externa kontakter med övriga utbildningsenheter och kärnkraftverk.
 
Du kommer att arbeta i en grupp sammansatt av olika kompetenser, arbetet innebär både stort ansvarstagande och nära samarbete i teamet. Du bidrar till att skapa en lärande organisation där utbildningarna leder till hög operatörskompetens. Du får goda möjligheter till utveckling av såväl egen som andras kompetens.
 
Vi söker dig som har
• Drifterfarenhet från kärnkraftverk

• Ett intresse för att utbilda och handleda andra

• Ett teknikintresse

• Intresse för att utveckla verksamheten och möta det behov som efterfrågas från kärnkraftverken

• Erfarenheter av utbildningsverksamhet är meriterande
 
Som person trivs du i en roll där du får engagera och utveckla människor. Du är initiativtagande, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Med din öppenhet och nyfikenhet vill du bidra till en god arbetsmiljö och fortsatta utveckling. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.
 
Placering: Forsmark
 
Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ewy Söderquist Bende, Enhetschef UF3, 070- 309 25 69 eller Andréa Pålsson, Enhetschef UF123, 070-567 28 36. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Ann Nilsson, 070 218 77 90.
 

Fackliga representanter för denna tjänst är

Unionen: Mikael Stenmark, mikael.stenmark@ksu.se

Sveriges Ingenjörer: Patrik Olsson, patrik.olsson@ksu.se

Ledarna: Kjellberg Johan (GK-U4) Johan.Kjellberg@vattenfall.com

SEKO: Mårten Walfridsson, marten.walfridsson@vattenfall.com
 
Känns detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan med cv och personligt brev senast den 19 september 2021. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!
 
Mångfald och inkludering i allt vi gör

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer hur vi arbetar med mångfald och inkludering https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/
 
Vår organisation

Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, KSU, kompetenssäkrar de svenska kärnkraftverkens personal genom såväl teoretisk utbildning som träning i fullskalesimulatorer. Företaget befinner sig i utveckling för att möta framtida behov och erbjuder dig med rätt kompetens och god samarbetsförmåga stora påverkansmöjligheter och stort ansvar. Verksamheten, som också innefattar information i kärnkraftsfrågor och analys och återförande av drifterfarenheter, bedrivs vid våra utbildningsenheter i Barsebäck, Forsmark, Oskarshamn, Ringhals och Studsvik. KSU, med ca 200 anställda och huvudkontor i Studsvik, ingår i Vattenfallkoncernen.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dela detta jobb

Instruktörer till KSU Forsmark

Vattenfall AB