pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Instruktör

Ort
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Instruktör

Har du varit med och släckt en fordonsbrand? Har du tränat besättningen i rökdykning och sjösäkerhet och triggas du av att utveckla och inspirera andra människor då är det dig vi vill ha.

Då kan Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB erbjuda dig en instruktörstjänst som inte liknar någon annan! Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB är en helhetsleverantör av säkerhetskurser för sjöfarten, och marina utbildningar för privatpersoner.

Vi är Sveriges största utbildningsföretag inom sjösäkerhetsutbildningar vår verksamhet är baserad på vår egen utbildningsplattform, Stockholm Training Port, som ligger i Frihamnen i centrala Stockholm, men utbildningar levereras även på olika platser i hela Sverige, från Kalix i norr till Göteborg i söder.

Att arbeta som instruktör hos oss är något utöver det vanliga! Här får din bästa sida träda fram när du håller kurser för personal från rederier runt om i hela världen. Det är ett mångsidigt och fartfyllt jobb med fysiskt arbete där ditt engagemang bidrar till värdefull kunskap som kan rädda liv.

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng kollegor – 14 heltidsanställda och 40 timanställda. Vi arbetar ofta i team och har en väldigt platt organisation där vi alla hjälps åt.

En vanlig dag på jobbet blandas teoretiska genomgångar med bad mitt i stan och rökdykning i vårt eget brandfält. Vi bjuder på fart och fläkt fram tills du slutar för dagen.

Som instruktör hos oss är det viktigt att du värdesätter ett aktivt deltagande och medverkande bland kursdeltagarna och alltid sträva efter att leverera en högkvalitativ utbildning. Du får arbeta i ett arbetslag där vi har en stor bredd av yrkeskompetenser och tidigare yrkeserfarenhet. Vårt måtta är vi kommer i tid vi håller vad vi lovar för vi har roligt på jobbet och det speglar av sig på kursdeltagarna som redan längtar till nästa kurstillfälle.

Krav

  • Arbetslivserfarenhet som instruktör

  • Pedagogiskt sinne

  • B - körkort

Meriterande

  • Erfarenhet från rökdykning

  • Flera års yrkeserfarenhet från sjöfarten

  • Erfarenhet av räddningstjänsten

  • Erfarenhet av sjukvården

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du sedan tidigare är bekant med rökdykning, och sjukvård; har du dessutom erfarenhet från sjöfarten är det meriterande. Hos oss kommer vi göra allt vi kan för att du ska trivas!

Nog om oss. Nu är vi nyfikna på DIG!

Psst... spana in vår instagram @safetygruppen och få en känsla för hur dina framtida arbetsdagar kan komma att se ut!

Varmt välkommen men din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Instruktör

Marinkraft Bemanning Sverige AB