pedagogjobb.se

Logga

Ikasus Friskola söker lärare!

Företag Frösunda
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Ikasus Friskola söker lärare!

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Om Ikasus 

Ikasus Friskola söker dig som är engagerad, positiv, pedagogisk, har tålamod, gillar att arbeta med våra elever som har autism och utvecklingsstörning.  

Vi är en grund- och gymnasiesärskola, Träningsskola med det individuella programmet på gymnasiet. Lärare och tränare/elevassistent arbetar i arbetslag och vi arbetar enligt TBA-metoden. 

Vi söker dig som är legitimerad lärare/speciallärare eller likvärdig specialistkompetens, meriterande med erfarenheter av att arbeta med TBA. Vi ser gärna att du erfarenhet av arbete med autism eller/och funktionsnedsättning.  Som person har du ett pedagogiskt synsätt, är flexibel, tydlig, positiv, strukturerad och gillar att ställas inför pedagogiska utmaningar. Det är viktigt att du är "godhjärtad och hårdhudad". Du ska kunna utrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Helst ser vi att du har körkort. 

Du ska bidra till att våra elever når sina uppsatta mål men också våga utmanas och pröva nya aktiviteter och våga tänja på gränser! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal. För dig som gärna vill ha en timanställning finns förutsättningar även för det. 

Ansökan mottages endast via denna länk, ansökan ska innehålla personligt brev och cv som bifogas i angivet format.

Sista ansökningsdag är 31/8. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
För frågor och mer information går det bra att ringa Shiva Mirzaei på tel 010-130 30 24 eller Mats Vikström på tel 010-130 40 44, måndag-torsdag.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Ikasus Friskola söker lärare!

Frösunda