pedagogjobb.se

Logga

IES Linköping Specialpedagog/Speciallärare Årskurs 4-9

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-14

Ansök nu

IES Linköping Specialpedagog/Speciallärare Årskurs 4-9

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


IES Linköping söker en specialpedagog 

Som en del av vår elevhälsa så söker vi nu specialpedagog eller speciallärare till skolan för åk 4-9. I uppdraget ingår förutom att ge stöd i klassrummet, att genomföra kartläggningar, utredningar, uppföljningar och utvärderingar på olika nivåer samt handledning och konsultation till ledning och övriga pedagoger. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och vana av att samarbeta i arbetslag. Ett gott bemötande är också viktigt, mot såväl elever och vårdnadshavare som medarbetare. Du bör ha struktur och ordning i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är flexibel och utåtriktad och att du vill arbeta för en fortsatt utveckling av verksamheten.

Om dig:

Du ska ha en specialpedagogisk- eller speciallärarexamen.

Som person är du drivande och strukturerad. Arbetet ställer höga krav på att du har en god analytisk och organisatorisk förmåga. Du har även mycket god samarbetsförmåga och erfarenhet av att arbeta i team. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Svenska som modersmål är ett krav för denna roll. 

Du ska även ha:

• pedagogisk kompetens om funktionsnedsättningsområden och/eller specifik fördjupning

• erfarenhet av att kommunicera och ge specialpedagogiskt stöd inom skolans verksamhet

Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Sök genom att skicka personligt brev och CV till recruitment.bromma@engelska.se

Dela detta jobb

Logga
IES Linköping Specialpedagog/Speciallärare Årskurs 4-9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB