pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Idrottslärare till Soldalaskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Idrottslärare till Soldalaskolan

En dag på jobbet

Du möts av ett positivt gäng som har ett bra samarbete kring våra elever. Våra elever på Soldalaskolan får möjlighet att arbeta med flera sätt att uttrycka sig på, vilket skapar fler möjligheter att lära och de får möta en varierad undervisning och verksamhet.   

Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa och vill undervisa våra elever i årskurserna 6 till 9. Tjänsten är en heltidstjänst om 100%. Vi vill ge dig ett utmanade och lärorikt arbete och tillsammans med kollegor kommer du få arbeta aktivt för att utveckla skolans undervisning. Du ingår även i ett arbetslag där ni tillsammans driver utveckling av er undervisning.   

Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i idrott och hälsa för våra elever i årskurs 6–9. Idrottsundervisningen sker i Lilla hallen i Torekällgymnasiets lokaler. Soldalaskolan är en CPU-skola som kontinuerligt tar emot lärarstudenter, i första hand från Södertörns högskolan men även från andra lärosäten, som gör sin VFU hos oss. Som legitimerad lärare förväntar vi oss att du tar emot och handleder VFU-studenter och du erbjuds en handledarutbildning på 7,5 hp samt kontinuerlig fortbildning i ditt handledarskap.


Vem är du? 

Du är en person som vill samarbeta och utvecklas tillsammans med andra där du bidrar med din kunskap och erfarenhet.   

Krav: 
- Lärarutbildning och legitimation är ett krav för att få en tillsvidareanställning.
- Legitimerad lärare i idrott och hälsa.
- Du är väl förtrogen med Lgr 22 och de reviderade kursplanerna i ditt ämne
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper:
- Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar.
- Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.
- I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en tillgänglig lärmiljö som präglas av trygghet, studiero, förtroende och respekt.


Vi erbjuder dig 

Vi erbjuder dig en heltidstjänst som lärare i idrott och hälsa. Du som vill utvecklas i din yrkesroll har goda möjligheter till detta tillsammans med oss på Soldalaskolan. Vi erbjuder all legitimerad personal en handledarutbildning samt kontinuerlig fortbildning och forum för kollegialt lärande. Med ett strukturerat kollegialt lärande och ämnesspecifika kompetensutvecklingsdagar, satsar vi på våra lärare och ökar därmed kvalitén i undervisningen.

På Soldalaskolan arbetar, förutom ett antal legitimerade lärare samt förskollärare och fritidspedagoger, även specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, studie-och yrkesvägledare och kurator.

Samarbetet med Södertörns högskola är genom handledarskapet och kontakten med studenterna utvecklande och lärorikt och bidrar till utveckling av undervisningen. Södertälje är en kommun som satsar stort på skolan. Därför finns det goda karriärmöjligheter för dig som väljer att jobba hos oss. Här finns mod att flytta gränser genom nya innovativa metoder såsom sambedömning av nationella prov, utvecklingslärare m.m. Södertälje kommun har genom aktivt förnyelsearbete förbättrat sina skolresultat under flera år. Vill du vara med när vi fortsätter resan i samma positiva trend? Vi söker lärare som inte räds förändring och vill jobba aktivt med att utveckla undervisningen i sina arbetslag.

Kommunen erbjuder dig som anställd upp till 3.000 kronor per år i friskvårdsbidrag. Du har möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad.


Välkommen till oss!  

Soldalaskolan är en skola där elever får möta en lustfylld lärandemiljö där alla känner delaktighet, förtroende och respekt för varandra. Skolan har ca 550 elever från år F–9. Vi har en öppen skolmiljö för låg och mellanstadiet med tillgång till grupprum. Högstadiet håller till i helt nybyggda, fräscha och ljusa lokaler med tillgång till grupprum och andra utrymmen, lokalerna invigdes i januari 2018. På skolan finns också ett helt nytt bibliotek.   

Varmt välkommen till oss!   

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Idrottslärare till Soldalaskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret