pedagogjobb.se

Logga

Idrottslärare till Praktiska Gymnasiet Södertälje

Ort
Utgår

2018-08-04

Ansök nu

Idrottslärare till Praktiska Gymnasiet Södertälje

Vi söker nu en behörig lärare i Idrott och Hälsa som kan börja sin anställning till början av höstens termin. Vi ser gärna att du är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi söker dig som är behörig lärare i Idrott med en pedagogisk skicklighet och som är väl förtrogen med skolans regelverk.

Vi ser gärna att du har ett stort engagemang, drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ, öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Vidare söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.

Meriterande om du kan fler språk eller även har annan ämnesbehörighet.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är ledande i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

Skolan i Södertälje har idag ca 33 medarbetare som utbildar ca 250 jobbsugna talanger! Vi är en skola med stor gemenskap mitt i hjärtat av arbetslivet.
Under sommaren flyttar skolan till nya, större och fräschare lokaler för att kunna erbjuda en mer anpassad utbildning.

Dela detta jobb

Logga
Idrottslärare till Praktiska Gymnasiet Södertälje

Praktiska Sverige AB