pedagogjobb.se

logga

Idrottslärare till Kvisthamraskolan

Ort
Utgår

2021-02-07

Ansök nu

Idrottslärare till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Att arbeta på Kvisthamraskolan är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vi söker dig som har erfarenhet från läraryrket och som är legitimerad idrottslärare med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har förmågan att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för och planerar undervisning i idrott på skolan. Du säkerställer så att alla elever genom ditt sätt att undervisa får förutsättningar att nå uppsatta mål. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarexamen med legitimation och behörighet att undervisa i ämnet idrott. Du är ambitiös, ansvarstagande och kreativ i din yrkesroll med en förmåga att engagera elever och skapa rörelseglädje. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga och ett kommunikativt förhållningssätt. Du är tydlig som ledare och har inser vikten av att kunna entusiasmera eleverna i deras lärande. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket. Du ser IKT som en naturlig del av undervisningen och vill vara med och utveckla det på skolan. Erfarenhet krävs.

Om arbetsplatsen

På skolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du ska vara förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete.

Anställningsform

Tillsvidare tjänst på heltid

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0176 71225

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 070-4998017

Dela detta jobb

logga
Idrottslärare till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret