pedagogjobb.se

Idrottslärare till Kungsholmens grundskola

Ort
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Idrottslärare till Kungsholmens grundskola

Arbetsplatsbeskrivning
Vår vision är att vara en skola att längta till. Vi är en F-9 skola som har av cirka 1100 elever och 180 anställda. Skolan består av två skolbyggnader, åk F-6 som är belägen på S:t Göransgatan 73 och åk 7-9 som är belägen på Kellgrensgatan 4. Skolan omfattas av grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Vi är organiserade i arbetslag som är indelade årskursvis F-3, 4-6 och 7-9, elevhälsan och skolservice. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer samt en administrativ chef.För att varje elev ska utvecklas och nå så långt som möjligt är kunskap, trygghet, lärande och glädje avgörande för att nå framgång. Vår skola har ett högt AMI (aktivt medarbetarindex) vilket bygger på hur personalen upplever ledning, styrning och delaktighet. Våra arbetslag på skolan har legitimerade och behöriga lärare. Du kommer att ingå i ett kompetent och engagerat team där vi värdesätter gott omdöme, hög arbetsmoral med nära till skratt. Kungsholmens grundskola är en riktigt rolig och utvecklande skola att verka och samverka i. Enheten F-6 har helt nybyggda och nyrenoverade, fräscha lokaler och gymnastiksal. Kungsholmens grundskola har eget storkök och serverar näringsrika och smakfulla luncher dagligen.

Arbetsbeskrivningen och kravprofil
Du har lärarexamen och är legitimerad att undervisa åk F-9 i idrott, gärna i kombination med ett annat ämne allra helst kärnämne. Vi söker nu en skicklig lärare i idrott och hälsa som kan bidra till att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument och skolans vision. I ditt uppdrag som lärare kommer du ansvara för pedagogisk planering och genomförande av undervisning samt utvärdering och uppföljning av skolverksamhet. Det betyder att du behöver vara väl förtrogen med Lgr 11 och övriga styrdokument. Vi erbjuder ett spännande och utmanande uppdrag där du som lärare är med och skapar bästa förutsättningar för lärande, lek och utveckling, främjar goda sociala relationer samt bidrar till en positiv och meningsskapande samvaro för våra elever. Du har ett reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till din egen undervisning och är öppen för att dela med dig av dina kunskaper. Du har en gedigen ämneskunskap och erfarenhet av kollegialt arbetssätt, är väl insatt i Lgr 11, formativ bedömning och digital kompetens.

Du är flexibel, samarbetsvillig och initiativrik och har alltid ha fokus på elevens kunskapsutveckling. Vi vill se att du aktivt bidrar till att skapa en trygg, tillitsfull och utvecklande lärmiljö. Du är trygg och en god förebild i din roll som pedagogisk ledare. Som person har du en mycket god samarbetsförmåga med en hög grad av flexibilitet och lösningsfokus. Du behärskar obehindrat det svenska språket i tal och skrift. Vi förväntar oss att du har goda digitala kunskaper och ett professionellt förhållningssätt i din kontakt med vårdnadshavare, kollegor och elever.

Dela detta jobb

Idrottslärare till Kungsholmens grundskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen