pedagogjobb.se

Johannesbäcksskolan

Är du en engagerad idrottslärare? Vill du arbete i arbetslag med eleven i fokus?
Välkommen med din ansökan!

Johannesbäcksskolan är en F-6 skola med cirka 380 elever i stadsdelen Sala Backe. Tillsammans med särskolan har vi gemensamma friluftsdagar och grupper i skolan. Skolan har två mindre undervisningsgrupper och vi delar skolgård med grundsärskola och resursskola. Skolgården inbjuder till lek och aktiviteter. Skolan har generösa och många rum som erbjuder möjligheter till olika lärmiljöer. Vi arbetar för att bli en NPF anpassad skola.

Här arbetar en stabil personalgrupp med kompetenta pedagoger och ett trevligt bemötande. Skolan har höga studieresultat. Vi arbetar i arbetslag och har alltid eleven i fokus. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med flera kompetenser och vi stöttar och hjälper varandra kring våra elever.

Här kan du läsa mer om Johannesbäcksskolan (https://johannesbacksskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du kommer att undervisa elever från förskoleklass till årskurs 3 i ämnet idrott och hälsa. Du har en kollega som arbetar med årskurs 4-6. Vi har en stor och fin idrottshall men även tillgång till fina grönområden i skolans närhet. Kommunen arbetar med att anlägga en ny konstgräsplan precis intill skolan. Tillgång till utrustninig för vinteraktiviteter finns och ett bra sortiment för inomhusaktiviteter. Skolan arbetar mycket med friluftsliv/aktiviteter. Alla kunskapsområden inom ämnet kan utövas i närområdet. De resurser som finns i klasserna följer med på idrottslektionerna.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som idrottslärare. Du har även IT-kunskaper och kunskaper i relationellt perspektiv.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är även bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gunilla Nauwerck, rektor, 018-727 67 87

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 076-798 30 65

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Idrottslärare till Johannesbäcksskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb