pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Idrottslärare på mellanstadiet till Hölöskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Idrottslärare på mellanstadiet till Hölöskolan

En dag på jobbet   
Vi söker en behörig idrottslärare till mellanstadiet på Hölöskolan. Uppdraget innebär att du ansvarar för undervisningen i ämnet idrott och hälsa åk 4–6. Tillsammans med idrottslärare F–3 och 7–9 planerar och strukturerar ni det övergripande arbetet kring ämnet. Ett annat uppdrag som ingår i tjänsten är delaktighet i skolans satsning på ökad trygghet och trivsel under raster. Som idrottslärare får du möjlighet att påverka våra elever både psykiskt och fysiskt. Du kommer delta i planering av raster men även vara schemalagd under vissa raster. Tjänsten idag är 80% men den kan eventuellt ökas till 100% vid överenskommelse. 

Vem är du?                                                                                                                                           
Du är en tydlig ledare samtidigt som du skapar en trygg lärandemiljö för eleverna. Du är lyhörd och möter eleverna utifrån deras förutsättningar samt skapar positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. 

Övrigt:
•    Du är legitimerad idrottslärare.
•    Du har ett inkluderande synsätt
•    Du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande
•    Du tar ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Vi erbjuder dig 
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete. Kompetensutvecklingsdagarna är ämnesspecifika.

Välkommen till oss!  
Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallelig F–9-skola och här arbetar cirka 55 person med våra ca 430 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. På Hölöskolan arbetar vi för att alla elever, oavsett bakgrund eller förutsättningar, ska nå målen i alla ämnen genom en tillgänglig lärmiljö som är präglad av ett salutogent förhållningsätt där tydligheten i det gemensamma arbetet skapar trygghet som i sin tur skapar trivsel
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Idrottslärare på mellanstadiet till Hölöskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret