pedagogjobb.se

Idrottslärare, Gimo

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Idrottslärare, Gimo

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi har en väl fungerande skolutvecklingsenhet som vi samarbetar med och rektorn finns närvarande på skolan i nära samarbete med dig.

Arbetsbeskrivning

Våra ca 300 elever år 4-9 börjar 08:45 på morgonen, eftersom vi har funnit att det passar bättre för många morgontrötta tonåringar. Vi får då också möjlighet till gemensamma morgonmöten för personalen.

När du jobbar som lärare och mentor hos oss blir du en del av ett sammansvetsat arbetslag, som utgör en trygg utgångspunkt i vardagen för dig. Vi planerar och utvecklar verksamheten tillsammans samt jobbar för att utmana och stötta varje elev så att de alla får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Vallonskolan i Gimo. Vi jobbar för nya pedagogiska idéer och har ett nära samarbete med näringslivet för en inspirerande skola där eleverna ser sina egna möjligheter i framtiden. Hos oss innehåller skolåret ämnesveckor, temaveckor, studiebesök och olika profiler. Fördjupad undervisning sker inte bara i skolan utan blandas med föreläsningar och studiebesök tillsammans med näringsliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i idrott och hälsa, alternativt att du har en pedagogisk bakgrund och ett stort intresse för undervisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa.

Som person har du en positiv grundinställning med förmåga att visa på möjligheter och lösningar. Ditt engagemang stimulerar både elever och oss kollegor till lärande. Vi ser att du tillsammans med oss kollegor tar ansvar för verksamheten, tar initiativ och driver utvecklingen av arbetet. Vi månar om den goda stämningen i vår arbetsgrupp och din förmåga till samarbete värderas högt.

Vi hoppas få välkomna dig till vår skola!

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Ansök senast
29 mars 2019

Avdelning
Barn- och utbildningsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
2019-08-12

Referensnummer
KS-2019-151

Kontaktpersoner
Johan Mattsson
Rektor
0173-866 86

Frida Berggren
Biträdande rektor
0173-858 85

Facklig representant
Sofia Lindgren
Lärarnas Riksförbund 

Karin Norén
Lärarförbundet

Dela detta jobb

Idrottslärare, Gimo

Östhammars kommun