pedagogjobb.se

Idrottslärare åk 7-9

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vikariat idrottslärare 7-9, 100%, till IES Lund

Internationella Engelska skolan i Lund har ca 720 elever fördelade på 24 klasser, i åk 4-9. Vi söker ytterligare en medarbetare som vill bli en del av vårt team fr o m terminsstart VT 2021 och 3 terminer framåt. Vi söker dig som är utbildad idrottslärare och som tillsammans med övriga pedagoger, kan stötta och inspirera våra elever att nå sin fulla potential under sina skolår hos oss. Detta innebär bland annat ett tätt samarbete med flera olika lärare, och stort engagemang med flera olika individuella elever, samt kontakt med vårdnadshavare. 

Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Våra lektioner bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämne. Självklart följer vi den svenska läroplanen. Mentorskap kommer vara en del av arbetsuppgifterna och du kommer att tillhöra två arbetslag, dels ett Year Team, som leds av årslagsansvarig, dels PE- department, som leds av estetämnesansvarig. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, varför du behöver vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Även om företagsspråket är engelska, talar du svenska med de flesta elever. Våra digitala plattformar är Google suite och SchoolSoft. 

Tjänsten är en visstidsanställning fram till 2022-06-17 på 100%, med tillträde 2021-01-07. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

IES Lund tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta rektor Per Ola Olsson på perola.olsson.lund@engelska.se

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt.

Välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Idrottslärare åk 7-9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB