pedagogjobb.se

Idrottslärare 75% Brandbergsskolan

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Idrottslärare 75% Brandbergsskolan

Beskrivning
Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny idrottslärare på 75% inför läsåret 21/22. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. Du kommer arbeta med tre andra idrottslärare på skolan. Som idrottslärare bedrivs det undervisning för våra klasser i 1-9, lärstudio och särskola. 

Arbetsuppgifter
Du undervisar i idrott där majoriteten av undervisningen sker på mellanstadiet, eventuellt kan det bli tal om att även undervisa lär- och särskoleklass. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i idrott.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund eller elever med NPF-svårigheter.

Tjänsten är från 11 augusti 2021 och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dela detta jobb

Idrottslärare 75% Brandbergsskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen