pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Martinskolan söker en idrottslärare till våra klasser i åk 4-6.

Du är utbildad idrottspedagog och du brinner för att ge elever en positiv upplevelse för idrott, rörelse, friluftsliv och hälsa. Du kommer att samarbeta med en erfaren idrottslärare som är ansvarig för högstadiet.

Skolan har egen gymnastiksal och vi har också möjlighet att hyra in oss i en större idrottshall i närheten. I skolans närmiljö finns skogsområde med löparslingor och fina promenadstråk.

Stiftelsen Martinskolan är en fristående F-9 grundskola med integrerad resurs- och grundsärskola och fyra fritidshem. Sammantaget har vi ca 380 elever. Stiftelsen
innefattar även förskolor, Martingården. Skolan grundades 1976 och vår pedagogiska inriktning är waldorfpedagogik. Skolan är belägen i vackra lokaler i Hökarängen i Stockholm med närhet till skogs- och naturområden och även nära till kollektivtrafik.

Hos oss finner du engagerade och kompetenta lärare och medarbetare, hög grad av delaktighet och en ledning och huvudman med höga ambitioner. Du blir del av ett samspelt team! Varje dag skapar vi en inspirerande och meningsfull skola tillsammans med elever, lärare och vårdnadshavare. En skolmiljö där nyckelorden är lärande, medarbetarskap och sammanhang.

För frågor kring tjänsten kontakta Dan Andersson 073 154 49 61
Varmt välkommen med din ansökan!

 

logo

Idrottslärare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Dela detta jobb