pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hovshagaskolan söker elevassistenter

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Hovshagaskolan söker elevassistenter

Om tjänsten

Hovshagaskolan är belägen i ett villaområde på Hovshaga i norra delen av Växjö. Skolan ligger i ett naturskönt område med gång- och cykelavstånd till friluftsområden och Helgasjön. Hovshagaskolan är en F-6 skola med två paralleller med cirka 330 elever. Skolan har två fritidshemsavdelningar med barn i åldrarna 6-8 år samt en avdelning 9-12 år. Hovshagaskolan arbetar tillsammans i en strukturerad verksamhet utifrån LGR 11 vilket ska leda till ökade resultat, en trygg lärandemiljö och elevinflytande. Skolan arbetar aktivt mot målen trygghet och arbetsro samt ökad kunskapsutveckling. Skolan arbetar aktivt med tillgängliga lärmiljöer. Som elevassistent arbetar du elevnära och stöttar eleven i det dagliga arbetet. Du är ett stöd såväl socialt som inlärningsmässigt. Du arbetar i ett nära samarbete med lärare och annan personal för att skapa de bästa förutsättningarna för elevens lärande och utveckling.

Din profil

Vi söker dig med elevassistentutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. • Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl elever som vuxna. • Du är engagerad, strukturerad och tydlig i ditt arbete med att stötta och utveckla elevers lärande. • Du har en förmåga att se och möta varje barn utifrån elevens förutsättningar. • Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, mycket god samarbetsförmåga. Välkommen in med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

Tillträde snarast möjligt

Antal tjänster

2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-12-04

Referensnummer

A1177145

Kontakt

Henrick Johnson

Rektor

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Kommunal nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Hovshagaskolan söker elevassistenter

Växjö kommun