pedagogjobb.se

logga

Hörselpedagog till Barn- och skolförvaltningen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Hörselpedagog till Barn- och skolförvaltningen

Barn- och skolförvaltning

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss
Tjänsten innebär att arbeta som hörselpedagog på Lunds pedagogiska resursenhet. Pedagogiska resursenheten är ett tvärprofessionellt team som arbetar förvaltningsövergripande utifrån ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv. Teamets uppdrag är att stödja förskolor och skolor med utgångspunkt i undervisning, lärmiljö, profession och organisation.

Arbetsuppgifter
Är du en person med kunskap och erfarenhet av att jobba med att förbättra förutsättningarna för lärande för elever med hörselnedsättning? Då är du välkommen till oss!

Vi söker en hörselpedagog till vårt tvärprofessionella team. Du kommer att ge hörselpedagogiskt stöd, vilket innebär information och utbildningsinsatser till skolledning, pedagoger, arbetslag och elever. Du lämnar rekommendationer och bidrar med strategier till skolor när det gäller tillgängliga lärmiljöer, genom exempelvis ljudförbättrande åtgärder och fysiska anpassningar av lokaler. Du kommer att ge stöd i användandet av hörselteknisk utrustning samt att utveckla och kvalitetssäkra den egna verksamheten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är legitimerad lärare och har specialpedagogisk påbyggnadsutbildning eller annan utbildningsbakgrund som arbetsgivaren, för tjänsten, bedömer som likvärdig. Vi ser att du har kunskaper om hörselnedsättning och dess konsekvenser för elevers lärande. Vi söker dig som kan jobba såväl självständigt, som i team. Du ska ta ansvar och känna att du har en viktig roll att fylla i teamarbetet. Du har dokumenterad erfarenhet kring hörselkompetens och erfarenhet inom olika stadier av skolan. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av hörselteknisk utrustning och dess betydelse för elevernas lärande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Referensnummer

2020/793

Kontaktperson(er)

 

Serene Rosberg, 046-359 6148

Facklig(a) företrädare

Anita Richmond, 046-359 9601

Dela detta jobb

logga
Hörselpedagog till Barn- och skolförvaltningen

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen