pedagogjobb.se

Högstadielärare i slöjd

Företag Almaskolan AB
Ort
Utgår

2021-08-04

Ansök nu

Högstadielärare i slöjd

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Kommun: Stockholm

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 -  1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Almaskolan är en liten familjär skola med ca 160 elever i åk. 7-9. På skolan har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Almaskolan har idrottsprofil och alla elever har idrott på schemat fyra gånger i veckan.

På Almaskolan får eleven de bästa förutsättningarna att nå goda studieresultat och utvecklas som människor. Varierade undervisningsformer, systematisk uppföljning av elevernas studieresultat, tät återkoppling med vårdnadshavare tillsammans med en trygg skolmiljö där alla elever blir sedda är våra grundstenar.

Vi söker en slöjdlärare med behörighet i textil-, trä- och metallslöjd. Du kommer att vara med och bygga upp skolans slöjdundervisning och sätta grunden för detta ämne på skolan. Almaskolan kommer under hösten samarbete med en närliggande skola. Slöjdsalarna är helt nybyggda och all utrustning nyinköpt.

Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation och gärna ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss. Lärarna är lediga på höstlovet.

#jobbjustnu

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Södra Fiskartorpsvägen 2

11433 Stockholm

Arbetsgivaren
Almaskolan AB
http://www.almaskolan.se

Dela detta jobb

Högstadielärare i slöjd

Almaskolan AB