pedagogjobb.se

Logga

Högstadielärare i matematik och no till Grönkullaskolan

Företag Sundbybergs stad
Ort
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

Högstadielärare i matematik och no till Grönkullaskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.  

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker till höstterminen 201 en lärare till vårt åk7 samt f.örberedelseklass åk 7-9 Vi är inte den bästa skolan - men vi vill gärna bli! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 720 elever. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Högstadiet är organiserat i tre paralleller och vi arbetar i årskursarbetslag. Du ingår i ett team med andra undervisande kollegor för att utveckla ämnet och stötta varandra i arbetet med betyg och bedömning. Alla elever har varsin Chromebook och du använder digitala hjälpmedel som en naturlig del i din undervisning. 

I dina arbetsuppgifter kommer även mentorskap för en liten grupp elever att ingå. I uppdraget ingår då utvecklingssamtal, kontinuerlig vägledning för elevgruppen och kontakter med hemmet.  

Vi vill att du är legitimerad lärare för undervisning i matematik, fysik och teknik.  Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Dessutom brinner du för att arbeta med barn och ungdomar som både ger och tar mycket och tror att du kan göra skillnad! På skolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde från 2018-08-13.

 

Dela detta jobb

Logga
Högstadielärare i matematik och no till Grönkullaskolan

Sundbybergs stad