pedagogjobb.se

Hjortsjöskolan 4-6 söker lärare

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsförvaltningen söker en lärare till Hjortsjöskolan - en skola i framkant i Vaggeryds kommun. Hjortsjöskolan är en 2-6 skola och en VFU-skola som tar emot studenter från Högskolan i Jönköping. Vi finns centralt i Vaggeryd och har 340 elever och drygt 40 medarbetare. Skola och fritidshem är organiserade i arbetslag/team. Alla som arbetar på Hjortsjöskolan arbetar för elevens bästa i nära samarbete inom skolan och med hemmet.

Vi söker dig som tillsammans med oss aktivt vill arbeta vidare för en hög måluppfyllelse och trygghet för alla elever. Vår skola präglas av samarbete och en positiv anda där vi driver utveckling och hjälps åt. Vi vill tillsammans med eleverna skapa goda minnen från tiden hos oss, liksom kunskap och goda förutsättningar för hela livet.

Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet. I vår kommun arbetar vi i ett kommunövergripande utvecklingsarbete, ämnesdidaktiskt kollegium. Tillsammans sätter vi fokus på undervisningen och utvecklingen av den.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare till vår skola. Tjänsten innebär mentorskap och undervisning tillsammans med lärarna i teamet och i nära samarbete med elevhälsoteam och skolledning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare och vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare och har förmågan att ge våra elever goda möjligheter att lära och utvecklas. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor på skolan. Vidare är du drivande, engagerad och vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-01-07 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   20/142

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Hjortsjöskolan 4-6 söker lärare

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen