pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Helenetorps förskola söker förskollärare

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-18

Ansök nu

Helenetorps förskola söker förskollärare

Om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Helenetorps förskola är belägen centralt i Ingelstad ett par mil söder om Växjö och nystartade i januari 2020. Förskolan tar emot ca 120 barn fördelat på tre avdelningar men indelade i 8 grupper. Vi ser alla barn som allas ansvar och arbetar efter Du, jag och vi tillsammans. Vi jobbar med att göra vår miljö både inomhus och utomhus tillgänglig och intressant för barnen, och vi ser utemiljön som lika viktig som innemiljön då vi är ute mycket hela året. Vi erbjuder våra barn en rolig och lärorik tid på förskolan där vi synliggör barnens lärprocesser utifrån läroplanen genom pedagogisk dokumentation. Till hösten 2022 genomför vi utbildning i processinriktat arbetssätt som en påbyggnad på utbildning i pedagogisk dokumentation.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att enskilt och tillsammans med arbetslaget bedriva undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet så att läroplanens mål och intentioner uppfylls och att varje barns utveckling och lärande främjas. Du stimulerar barnens utveckling och lärande utifrån varje barns förutsättningar och behov samt erbjuder dem trygg omsorg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har god samarbetsförmåga då vi arbetar i team, är flexibel och har en positiv grundsyn där du är beredd att möta barnet med respekt för den kunskap barnet äger. Du ska kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift och vara aktiv i det pedagogiska systematiska kvalitetsarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Vi söker dig som:
• Vill arbeta i team där du ser till hela förskolan och alla barns bästa
• Har goda kunskaper i förskolans uppdrag och styrdokument
• Är väl förtrogen med systematiskt kvalitetsarbete
• Kan integrera läroplanens mål i utbildningen så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet
• Har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde 2022-04-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-18

Referensnummer: UTBF 3/22

Ansök här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

KontaktKontaktperson

Ulrika Mårtensson
Rektor
0470-433 38
Facklig företrädare Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00
  Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Läs mer:  Du kan läsa mer om vår verksamhet här

 

Dela detta jobb

Helenetorps förskola söker förskollärare

Växjö kommun