pedagogjobb.se

Hedda Anderssongymnasiet söker 10 nya lärare

Ansök nu

Hedda Anderssongymnasiet söker 10 nya lärare

Hedda Anderssongymnasiet
Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för oss alla. Heddagymnasiet startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och nu inför höstterminen 2020 även naturvetenskapsprogrammet. 

Hedda Anderssongymnasiet kommer till hösten att flytta till gamla tingshuset i Lund, fina lokaler nära centralstationen som vi kan växa i. Här kommer vi att bedriva vår verksamhet tills våra nya skolbyggnader är klara på Svaneskolans tomt.

www.lund.se/heddagymnasiet

Sysselsättningsgraden är 100%, men den kan anpassas enligt önskemål.

Se filmen:

Arbetsuppgifter

Som lärare på Hedda Anderssongymnasiet kommer du att arbeta tillsammans med ett antal kollegor på skolan i ett pedagogiska processteam. Varje team har en pedagogisk processledare som leder teamets arbete i den vardagliga verksamheten. Teamet ansvarar för undervisningen i ett antal klasser på ett program där du bidrar med din pedagogiska kompetens och dina ämneskunskaper. Du får en unik möjlighet att vara med och påverka hur den nya skolans undervisning ska utformas och även våra framtida lokaler. En del av undervisningen är projektorienterad och du samarbetar då även med vårt externa nätverk för att elevernas arbete ska ta sin utgångspunkt i verkliga utmaningar och redovisas för externa intressenter. Som lärare förväntas du - Samarbeta med dina kollegor kring undervisning som utgår från aktuella utmaningar i omvärlden. - Bidra till konkret samverkan med externa aktörer inom ämnesintegrerad projektbaserad undervisning. - Fungera som mentor för en grupp elever på skolan. - Delta i skolans gemensamma utvecklingsarbete.

Vi söker dig som

Har lärarlegitimation.
Legitimation i mer än ett av de ämnen vi rekryterar i ses som meriterande. Specialpedagogisk utbildning och erfarenhet kan också ses som meriterande.
Vi söker dig som är yrkesskicklig lärare med intresse för skolutveckling och erfarenhet av tvärvetenskapligt arbetssätt.
Erfarenhet av ämnesintegrerat arbete värdesätts, likaså kunskap och erfarenhet av arbete inom området hållbar utveckling.
I nuläget rekryteras tio lärare med följande ämneslegitimationer: CAD, danska, dator- och nätverksteknik, ekonomiska ämnen, engelska, entreprenörskap, hållbart samhälle, idrott och hälsa, juridik, kriminologi, matematik, naturkunskap, programmering, psykologi, samhällskunskap, sociologi, spanska, svenska och webdesign
Du är entusiastisk, samarbetsinriktad och skapar ett gott klimat i de grupper där du är delaktig i. Du sprider arbetsglädje och bidrar till lösningar.

Antal tjänster
10

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2020-08-07
Ansökan
 Ansök här 
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-02-27

Referensnummer
2020/81
Kontaktperson(er)
Namn: Hanna Stavne Bitr.rektor
Telefon: 046-359 6138
Facklig(a) företrädare
Namn: Facklig kontakt via kommunens växel
Telefon: 046-359 5000

Dela detta jobb

Hedda Anderssongymnasiet söker 10 nya lärare

Lunds kommun