pedagogjobb.se

Hässelby Villastads skola söker en speciallärare F-5

Ansök nu

Hässelby Villastads skola söker en speciallärare F-5

 

Arbetsplatsbeskrivning

Hässelby Villastads skola är en F-9 skolan med ungefär 120 anställda och 900 elever. Vi är en stabil skola i ständig utveckling. Vi står för trygga och motiverade elever med fokus på struktur, studiero och alla människors lika värde. På skolan är vi organiserade i årskursvisa arbetslag samt elevhälsan som är ett eget arbetslag. Skolan är belägen i ett villaområde med Mälaren och olika grönområden i närområdet. Skolan har generösa faciliteter med t.ex. en stor idrottshall och en utomhusarena att tillgå.

Arbetsbeskrivning

Hässelby Villastads skola söker en speciallärare till våra elever i de lägre åldrarna. Hos oss tillhör du arbetslag elevhälsan och i arbetslaget ingår speciallärare, specialpedagoger, studie- och yrkesvägledare, skolkuratorer och skolsköterskor. Elevhälsan träffas regelbundet i olika konstellationer, både för att fokusera på aktuella händelser men även för att arbeta främjande och förebyggande i den pedagogiska verksamheten. Skolan har ett positivt och samarbetsvilligt klimat där vi anser att samarbete utvecklar och får oss alla att växa. Vi är en elevhälsa i utveckling, dit önskar vi dig som en medarbetare i teamet.

Egenskaper som är viktiga hos vår nya medarbete:

  • Då skolan satsar på tidiga insatser för elever i behov av stöd kommer du att arbeta mycket elevnära och vi ser att du har en bred kompetens inom läs- och skrivutveckling. Har du även kunskap inom grundläggande matematikutveckling är det värdefullt.
     
  • Vana av skriftlig elevdokumentation, handledning av personal, kunskap om arbete med ledning och stimulans, extra anpassningar i klassrummet samt ett inkluderande arbetssätt är viktigt för oss.
  • Du är positiv och flexibel då arbetsuppgifterna kommer att variera. Vi vill att du är nyfiken och kan arbeta både självständigt och i grupp. Ditt intresse av elevhälsa och skolutveckling är något du gärna delar med dig av.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en examen från Speciallärarprogrammet eller Specialpedagogprogrammet, gärna med några års erfarenhet av arbete i grundskolan åk F-6.

Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Dela detta jobb

Hässelby Villastads skola söker en speciallärare F-5

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen