pedagogjobb.se

logga

Handledare till Stöd och matchning i Mjölby

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Handledare till Stöd och matchning i Mjölby

Kan du coacha andra människor utifrån deras individuella förutsättningar och brinner för att nå resultat? Vill du vara med och göra skillnad för individer, företag och samhälle? Då har vi en spännande jobb som passar just dig!

 

Om tjänsten

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Inom ramen för vår verksamhet tillhandahåller vi tjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Montico, i samverkan med Arbetsförmedlingen, erbjuder bland annat tjänsten Stöd och matchning, en satsning som syftar till att hjälpa arbetssökande vidare till arbete eller studier.

Vi söker nu ytterligare handledare till Stöd och matchning med placering i Mjölby.

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som handledare är operativ och bred. Du kommer att ha eget ansvar för arbetslösa deltagare som kommer till oss för att få stöd i att hitta arbete eller komma in på lämplig utbildning. Med utgångspunkt i varje individs förutsättningar och behov motiverar och supporterar du deltagarna, presenterar kandidater för företag och samverkar med skolor och andra utbildningsanordnare, med främsta mål att få individen i arbete eller utbildning

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har handlingskraft och en drivkraft att leverera resultat, samtidigt som du är trygg i ditt ledarskap och kan se potentialen i andra. Du har ett brett kontaktnät, bra kännedom om det lokala och regionala näringslivet och ett naturligt affärsdriv. Då tjänsten innebär kontakter med företag och utbildningsanordnare trivs du i en utåtriktad roll där du får använda din förmåga att skapa nya kontakter och affärsmässiga relationer.

Montico står för respektfullt bemötande, öppen och rak kommunikation, vi-anda, mod att agera och affärsmässighet och vi tror att du delar våra värderingar.

För att vara aktuell för tjänsten behövs minst 1 års heltidsstudier på eftergymnasial nivå och några års erfarenhet av att ha arbetat med människor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är ett plus. B-körkort är ett krav.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Handledare till Stöd och matchning i Mjölby

Montico AB