pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Handläggare av skolskjuts till utbildningsförvaltningen

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-09-26

Ansök nu

Handläggare av skolskjuts till utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Som handläggare av skolskjuts på utbildningsförvaltningen kommer du att tillhöra förvaltningskontoret, Tillsammans med andra handläggare kommer du att ingå i vår skolskjutsgrupp. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara ruttplanering och att handlägga och besluta om skolskjuts till våra elever i Växjö kommun. I arbetsuppgifterna ingår även kontrollfunktioner, statistik, registreringsarbete och kontakt med olika aktörer som Länstrafiken m.fl. För att ge bästa service, både internt och externt, delar och hjälps vi åt med arbetsuppgifter, oavsett inriktning. Vi har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla en hög kompetens och hålla oss gemensamt informerade. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp mot så väl individuella som gemensamma mål. Du förväntas hålla en hög servicegrad då vi servar skolor och allmänhet. Våra arbetssätt och metoder utvecklas kontinuerligt.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet, kunskap och förståelse för administrativa system inom ekonomi och elevadministration. Det är önskvärt att du har en högskoleutbildning inom exempelvis administration, ekonomi eller logistik. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av skolskjutshandläggning och kunskaper inom verksamhetssystemen IST Administration, Sokigo eller Skjutsplus. Du har också god erfarenhet av Office-paketet. För att trivas och utvecklas i arbetet är du: - Noggrann och har sinne för struktur och ordning. - Serviceinriktad med god förmåga att bemöta interna och externa kontakter. - Har en god samarbetsförmåga. - Har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. - Har en god handlingsförmåga - Positiv och engagerad i ditt arbete. - Flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort och goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-09-26

Referensnummer

UTBF 402/22

Kontakt

Carolina Richardsson

enhetschef

0470-417 75

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Vision nås via Växjö kommuns kontaktcenter.

0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Handläggare av skolskjuts till utbildningsförvaltningen

Växjö kommun