pedagogjobb.se

Handläggare

Ort
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Handläggare

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande, de som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.

Vi söker nu en handläggare till bostadssamordningen

Södertörns högskola söker en bostadshandläggare, placerad på International Office, Studentavdelningen. Avdelningen består av ca 43 medarbetare och ansvarar för frågor som till exempel antagning, examen, Ladok, disciplinärenden, studentsrättsliga frågor, studenthälsa, samordning av stöd till studenter med funktionsnedsättning, studie- och karriärvägledning, samt Infocenter och International Office.

Arbetsuppgifter
Som bostadshandläggare arbetar du med högskolans blockförhyrda studentbostäder och sköter uthyrning till inresande utbytesstudenter och övriga internationella studenter. Du ansvarar för kontakt och information till studenterna inför och vid ankomst till högskolan, informerar om gällande rutiner och regler kring studentbostäderna, hanterar felanmälningar och studentkontakter, sköter besiktning av lägenheter vid avfärd, samt fakturering av hyra. Handläggaren har också vissa kontakter med hyresvärd och nätvekar med lärosäten såväl i Stockholmsområdet som nationellt. Arbetet sker såväl genom individuella kontakter, informationsmöten och presentationer för grupper, som genom texter på extern och intern webb. Du arbetar nära övriga medarbetare inom International Office, och ansvarar tillsammans med kollegorna för planering och genomförande av högskolans mottagande av inkommande internationella studenter. Även andra arbetsuppgifter inom studentavdelningen kan förekomma.

Kvalifikationer

  • du har studerat på högskola och har minst 60 hp.
  • du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, med god förmåga att arbeta självständigt, samordna, organisera och informera.
  • som person är du flexibel, och håller en hög servicenivå, även under tidpunkter av hög arbetsbelastning och med samtidigt pågående parallella processer.
  • du är ansvarstagande, och har dokumenterat god samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • dokumenterad god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
på svenska och engelska, samt grundläggande kunskaper om ekonomi och fakturering.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

  • erfarenhet av liknande arbete vid högskola eller universitet är meriterande, samt egen erfarenhet av utlandsstudier eller arbete.
  • god datorvana med goda kunskaper i Office-paketet och erfarenheter systemen Agresso, Ladok och Mobility Online.
  • stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningen

Anställningen är tillsvidare 100%. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde snarast. Sista ansökningsdag 191216

Ytterligare upplysningar
Avdelningschef Malin Sigvardson, tel: 08-608 47 70 eller 073-0649759, och Malin Ahlén, 08-608 49 70. HR-specialist Anna-Karin Aldrin 08-608 45 20.

Den aktuella anställningen gäller under förutsättning att anställningsbeslutet vinner laga kraft.

En ansökan som inte är komplett eller inkommer till Södertörns högskola efter sista ansökningsdag kan komma att avvisas.

Södertörns högskola kan komma att tillämpa CV-revision.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
SACO: Antonia Ribbing, tel: 070 -602 87 61, antonia.ribbing@sh.se
ST: Karin Magnusson tel: 08 -608 41 75, karin.magnusson@sh.s
SEKO: Henry Wölling tel: 08 -524 840 80, henry.wolling@ki.se

Södertörns högskola har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Länk till den här sidanhttps://www.sh.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=3176&rmlang=SE

Dela detta jobb

Handläggare

Södertörns högskola