pedagogjobb.se

Logga

Handelslärare till Praktiska i Växjö

Ort
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Handelslärare till Praktiska i Växjö

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

 

Vi en välkomnar en ansökan från dig som varit verksam och har en stor erfarenhet inom handel och service. 

Tjänsten innebär att du ska planera och bedriva undervisning i kurserna enligt gällande läroplan. Du kommer att arbeta med anskaffning och uppföljning av APL/praktik-platser samt fungera som mentor för eleverna. Vi är en liten skola där alla hjälps åt. Du bör ha lätt för att samarbeta med elever, lärare, företag och övrig personal.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi läger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. 

Vi söker dig som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus!

Tjänsten är ett vikariat på 80% för vårterminen 2020. 

Din bakgrund

Vi söker i första hand dig som har en pedagogisk utbildning med en bred kompetens inom handel och service. Du bör ha kunskaper inom service, försäljning, ekonomi samt gärna erfarenhet av företagande.

Vi ser att gärna att du har lätt för att samarbeta, är driven, social samt öppen för att prova nya saker. 

 

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 191209. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Marie-Charlotte Bäckström på 070-7281003 eller via mail marie-charlotte.backstrom@praktiska.se . Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Handelslärare till Praktiska i Växjö

Praktiska Sverige AB