pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Hägneskolan ligger i södra delen av Sävsjö centralort och består av 230 elever och ca 50 medarbetare. Det är rektor som leder verksamheten som utgörs av förskoleklass, grundskola 1 - 6 samt grundsärskolan 1 - 9. På skolan finns också två fritidshem vilka är integrerade i skolans lokaler. Sedan flera år tillbaka arbetar vi enligt metoden ASL - Att skriva sig till läsning vilket innebär att skolan har mycket god utrustning vad gäller IKT (datorer och Ipads).

På Hägneskolan finns ett stort kollegialt stöd då vi handleder, utmanar och lyssnar på varandra. Vi sätter elevens behov i centrum och arbetar efter ledorden: glädje, kunskap och trygghet. Vi söker dig som älskar att arbeta med barn och som vill göra skillnad. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

För mer information: www.savsjo.se/

Arbetsuppgifter

Sävsjö kommun söker en engagerad lärare till Hägneskolan. Lärartjänsten innebär undervisning i årskurs 4-6. Skolämnena justeras mot den sökandes behörighet. Tjänsten innebär att du planerar, genomför och utvärderar din undervisning och verksamheten utifrån gällande styrdokument, både enskilt och i samarbete med andra. Du använder dig av V-klass för dokumentation samt för elev- och föräldrakontakter.

Kvalifikationer

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att leda och motivera andra för att effektivt nå uppsatta mål. Du har även förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har goda ämneskunskaper samt kunskap om pedagogiska och didaktiska metoder, vad gäller undervisning och bedömning. Du är en van IT-användare. Ämnesbehörighet och lärarlegitimation är ett krav för tillsvidareanställning. Du är utbildad grundskollärare och har behörighet att undervisa åk 4-6. Meriterande är ämnesbehörighet i So-ämnena.

Planering av undervisningen ska ske med hänsyn till elevernas olika behov och har du behörighet att undervisa i svenska som andraspråk är det en merit då vi har många elever med annat modersmål. Även specialpedagogisk kompetens är en merit. Som person är du positiv, ansvarstagande, har en positiv elevsyn, och brinner för att utveckla verksamheten

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2022-01-10. Eller enligt överenskommelser
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Anna-Carin Petersson
Rektor Hägneskolan
Telefon: 0382-153 40
E-post: anna-carin.petersson@ savsjo.se

Lärarförbundet
Expedition
Telefon: 0382-152 84
E-post: lararforbundet@savsjo.se

Logo

Hägneskolan söker lärare till mellanstadiet

Företag Sävsjö kommun
Ort
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

Dela detta jobb