pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Häckebergaskolan F-3 förstärker och utökar med en pedagog

Ansök nu

Häckebergaskolan F-3 förstärker och utökar med en pedagog

Barn- och skolförvaltning

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Häckebergaskolan i Genarp är en F-3 skola som ligger vid Romeleåsen bland fantastisk natur. På skolan har vi cirka 50 medarbetare som tillsammans skapar en god lärandemiljö för våra cirka 220 elever varje dag. Tack vare närheten till naturen har vi goda möjligheter till utomhuspedagogik t.ex. i vårt uteklassrum eller vid Häckeberga Kvarn där vi ofta spenderar våra utedagar.

För oss på Häckebergaskolan är professionellt samarbete, glädje och helhetstanke i lärandet viktigt. Vi utgår från ett helhetsperspektiv där pedagogerna arbetar både i skolan och på fritidshemmet. Vi värdesätter kontinuitet och trygghet för våra elever! Vi tror också att rörelse främjar elevers lärande och innan skolan börjar anordnas en rörelselek på skolgården. På Häckebergaskolan är vi även aktiva i utvecklingssatsningen Gröna Skolgårdar som syftar till att förbättra och utveckla vår skolgård. Dessutom är tillgänglig lärmiljö ett pågående utvecklingsarbete i verksamheten.

Bara ett stenkast från skolan ligger naturområdena Risen och Ekevallens idrottsplats med slingor för vandring, löpning och mountainbike.

Arbetsuppgifter

Nu utökar vi vår verksamhet med ytterligare en pedagog! I ditt uppdrag som lärare kommer du att planera och bedriva undervisning samt göra bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Ämnesansvar och mentorskap kommer att delas tillsammans med annan lärare i arbetslaget. Viss arbetstid är förlagd på fritidshemmet.

Tillsammans med ditt arbetslag strävar ni efter en modern och kreativ undervisning som syftar till att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. I värdegrundsarbetet och i vårt arbete med tillgänglig lärmiljö samarbetar vi med elevhälsoteam och specialpedagoger. Specialpedagogerna har veckovis handledning i varje arbetslag.

Du kommer att delta aktivt i den pedagogiska utvecklingen på Häckebergaskolan.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är behörig att undervisa i grundskolans tidigare år. En bred ämnesbehörighet ser vi som meriterande, liksom tidigare erfarenhet av att arbeta som pedagog.

Du som söker har förmågan att se elevers olika behov och möta dem efter sina förutsättningar. Vi tror att du har en positiv människosyn där elevens starka sidor tas tillvara. Du har förmåga att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö genom att vara en tydlig och strukturerad ledare.

Du som söker har också förmågan att skapa goda sociala relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Du är självgående och kan strukturera ditt arbete och driva processer framåt. Vi tror även att du vill vara aktiv i verksamhetens utveckling genom att uppmärksamma utvecklingsbehov och engagera dig i arbetet mot skolans gemensamma mål.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-09-25

Referensnummer

2022/1156

Kontaktperson(er)

  • Karin Jansson, rektor, 046-3597283

  • Josephine Lindholm, skolsekreterare/chefsstöd, 046-3593056

Facklig(a) företrädare

  • Gill Frostander, Lärarförbundet, 046-3598960

Dela detta jobb

logga
Häckebergaskolan F-3 förstärker och utökar med en pedagog

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun