pedagogjobb.se

logga

Habiliteringspersonal till Hedeskogens gruppbostad

Ort
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Habiliteringspersonal till Hedeskogens gruppbostad

Funktionshinderverksamheten, Tanums Kommun, Omsorgsförvaltningen

Hedeskogen är en gruppbostad i Tanumshede för främst unga vuxna med intellektuella funktion-snedsättningar. Boendet omfattar fem platser.

På Hedeskogen arbetar vi utifrån ett social-pedagogiskt och kreativt synsätt för att kunna ge stöd och hjälp i det dagliga livet. Erbjuda en social samvaro och medverka till en meningsfull aktiv fritid till personer med funktionsnedsättning.

Arbetet sker utifrån individuella behov och skall bidra till självständighet efter egna förutsättningar. Vi arbetar med kontaktmannaskap och löpande dokumentation samt genomförandeplaner. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik AKK samt lågaffektivt bemötande. 

 

 

Vi söker någon som är lugn, stresstålig och väldigt bra på att lämna sina egna behov utanför dörren. Nyckelord för oss är medbestämmande, individanpassning och lågaffektiv.
- Vill du göra skillnad på jobbet?
- Gillar du att vara med att utveckla verksamheter och människor?
- Vill du på ditt jobb känna att det du gör verkligen har mening?
Ser du dig själv som en person som passar in på ovan nämnda beskrivning och som dessutom har utbildning och erfarenhet inom de områden som listas här nedan tycker jag att du så snart som möjligt ska söka denna tjänst. 

 Tjänsten är ett vikariat på 50%. Med anledning av de behov som finns i vår målgrupp och med hänsyn till arbetsgruppens sammansättning ser vi mycket gärna manliga sökande till de denna tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, fritidspedagogisk- eller socialpedagogisk utbildning, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Utbildning och erfarenhet från att ha arbetat med personer med funktionsvariationer och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer är mycket meriterande. Vi tänker att du har erfarenhet av att arbeta med social dokumentation och att du har god datorvana. Du behöver ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar även en jämn könsfördelning och utifrån verksamhetsbehov ser vi gärna manliga sökande till dessa tjänster.

Övrigt
Tanums kommun eftersträvar att vara en rökfri arbetsplats, därför uppskattar vi att du är rökfri. Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tjänsten har schemalagd arbetstid och huvuddelen av arbetet är förlagt till kvällar och helger, journätter ingår. Upplysningar om tjänsten kan lämnas av ställföreträdande enhetschef Elisabeth Svensson, tfn 0525-18085. Fackliga företrädare nås på 010-442 94 31. För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelses belastningsregister. Ansök senast 2020-08-17 och ange ref "335".

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Dela detta jobb

logga
Habiliteringspersonal till Hedeskogens gruppbostad

Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen