pedagogjobb.se

Logga

Gymnasielärare till Rodenskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Gymnasielärare till Rodenskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

 Vi söker gymnasielärare i kurser såsom historia, religion, samhällskunskap, svenska samt engelska till såväl yrkesförberedande som högskoleförberdande program. Vi önskar att du är väl insatt i formativ bedömning, informations och kommunikationsteknologi och har legitimerat gymnasielärareexamen. Det är meriterande om du är insatt i frågor om funktionsvariation inom pedagogik då vi prioriterar att NPF-säkra Rodengymnasiet och att du har erfarenhet av att arbeta i arbetslag samt ämneslag och är väl insatt i hur gymnasieskolan arbetar med anpassning och inkludering i olika undervisningssituationer.

Arbetsbeskrivning

 Vi söker dig som vill och kan arbeta som lärare i ett arbetslag men att du också kommer att få undervisa på olika program. I arbetet ingår ett delat mentorskap med en kollega för en klass i under ett läsår där du är väl insatt i hur gymnasieskolan arbetar med elevhälsa, HBTQ-frågor och gymnasieskolans värdegrundsuppdrag samt det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Kvalifikationer

 Du har behörighet att undervisa i gymnasieskolan i antingen i historia, religion, samhällskunskap, svenska eller engelska. Du har dessutom en meriterad erfarenhet av att arbeta som lärare i gymnasieskolan. Som person bidrar du till att skapa ett positivt arbetsklimat som stimulerar inlärning och motiverar elever och lärare att utvecklas tillsammans. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att se lösningar i undervisningssituationer. Det är viktigt att du kan jobba i team, vill driva utveckling, bygga förtroendefulla relationer och bidra till att eleverna når uppsatta mål och känner sig trygga i skolan. Vi lägger stor vikt vid din inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.

Om arbetsplatsen

 På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

Tillträde 20190813

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.


2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.


• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.
 

Dela detta jobb

Logga
Gymnasielärare till Rodenskolan

Norrtälje kommun