pedagogjobb.se

Gymnasielärare svenska och svenska som andraspråk till Kungsmad

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Gymnasielärare svenska och svenska som andraspråk till Kungsmad

Om tjänsten
Undervisning kommer ske på Kungsmadskolans olika program. Du kommer att ha din programarbetslagstillhörighet till yrkesintroduktionsprogrammet samt fungera som mentor för några av programmets elever.

Tjänsten är på 80%.

Din profil
Vi söker en legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk. För tjänsten är det viktigast att du kan dina ämnen och att du är en tydlig pedagog, att du har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor.

Du har också ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och arbetskamrater.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 
18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Kungsmadskolan tillhör utbildningsförvaltningen i Växjö kommun. Förvaltningen har drygt 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Vår verksamhet omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Vi har även verksamheter med olika inriktning så som Reggio Emilia, musik och IB (International Baccalaureate).

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Dela detta jobb

Gymnasielärare svenska och svenska som andraspråk till Kungsmad

Växjö kommun