pedagogjobb.se

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Per Brahegymnasiet är en skola som vilar på en historisk grund och som värnar om sina traditioner men som också är innovativ och nytänkande. Här blandas estetiskt och teoretiskt, olika kulturer och bakgrund och vi tror att olikheterna skapar kreativitet. Skolan ligger centralt i Jönköping med ca 1200 elever och 140 medarbetare. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, NA, IB och SA, samt Introduktionsprogram. Skolan är organiserad i fyra rektorsområden med gemensamma stödfunktioner. Vi växer och söker därför nya kompetenser!

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Tjänsten är ett vikariat under höstterminen med eventuell möjlighet till förlängning. Tillsammans med kollegor inom estetprogrammet kommer du att undervisa i ämnena medier, samhälle och kommunikation, mediakommunikation, medieproduktion, estetisk kommunikation och grafisk kommunikation. Media är en av fem nationella inriktningar på estetprogrammet och vi har förmånen att erbjuda samtliga på Per Brahegymnasiet. Estetprogrammet är en viktig och synlig del av skolans verksamhet och du kommer tillhöra det rektorsområde som rymmer hela den estetiska utbildningen. 

Din kompetens
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation i medieämnen. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet ser vi som meriterande. Du brinner för att inspirera och utmana elever att nå deras fulla potential. Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform, därför förväntas du även ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Vill du veta mer?
Johan Gustafsson Junvik, rektor, tfn 036-10 63 08 alt. 072-242 39 09

Fackliga företrädare
   
Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Gymnasielärare Media

Ort
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb