pedagogjobb.se

Logga

Gymnasielärare Matematik Praktiska Gymnasiet Göteborg

Ort
Utgår

2019-07-10

Ansök nu

Gymnasielärare Matematik Praktiska Gymnasiet Göteborg

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

praktiska.se/goteborg Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa matematik, som har en pedagogisk skicklighet och som är väl förtrogen med skolans regelverk.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.

Vi söker en legitimerad lärare matematik som kan börja till terminsstart HT 2019 och som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Tjänsten gäller främst undervisning i matematik. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning i matematik över våra programgränser enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Dela detta jobb

Logga
Gymnasielärare Matematik Praktiska Gymnasiet Göteborg

Praktiska Sverige AB