pedagogjobb.se

Gymnasielärare matematik och teknik

Ansök nu

Gymnasielärare matematik och teknik

Arbetsplatsbeskrivning

Thorildsplans gymnasium är en modern skola med attraktiva utbildningar, engagerade elever och kompetent personal. På Thorildsplans gymnasium känner eleverna sig trygga och får det stöd och den uppbackning de behöver. Tillsammans med övriga lärare och personal ska du ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för sitt lärande.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten idag innefattar undervisning i matematik och teknik på vår specialpedagogiska profil för elever med autismspektradiagnos. Vi erbjuder de nationella programmen NAna och TEinf. Undervisningen sker i grupper om 10 elever för att på så sätt kunna ge eleverna det individuella stöd de har behov av. Du kommer ingå i ett etablerat arbetsteam som har många års erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov.

Kvalifikationer

I tjänsten ingår även ett mentorsuppdrag där man är två mentorer per klass. Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och teknik gärna även programmering och/eller nätverksteknik på gymnasienivå. 

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar med olika typer av NPF och gärna specifikt AST. Vi förväntar oss att du är skicklig på att skapa goda relationer samt mån om att ge ett gott bemötande.

Dela detta jobb

Gymnasielärare matematik och teknik

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen